JÁHELNÍK S KAKAOVÝMI BOBY

? Víte, že… Kakaové boby jsou výborným zdrojem antioxidantů, které nás chrání před volnými radikály?

Ingredience:
200g jáhel
2 jablka
400g měkkého tvarohu
30g vanilkového proteinu
120g vaječných bílků
220g meruňkového šmakouna (nemusí být, můžete nahradit tvarohem navíc)
2-3 lžíce stéviových kapek (příchuť čokoláda)
Vanilkové aroma
2 lžičky kypřicího prášku
Kakaové boby

Postup:
Jáhly uvaříme podle návodu na obalu. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a rozmixujeme s trochou vody na pyré. Dáme do mísy. Přidáme hotové jáhly, vaječné bílky, tvaroh, rozmixovaného nebo nastrouhaného šmakouna (můžete vynechat nebo nahradit tvarohem), vanilkové aroma, protein, kypřicí prášek. Pořádně promícháme. Osladíme stéviovými kapkami a těsto přelijeme na plech / pekáč vyložený pečicím papírem. Posypeme kakaovými boby a pečeme 40-45 minut na 180 stupňů.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *